Despre noi

Cine suntem noi? Suntem Rovyo, o mică familie care încă de la început am fost atât de pasionați de handmade și tot ce înseamnă natural încât ne-am pus visul în aplicare: acela de a crea un conținut natural așa cum ni l-am fi dorit pentru noi înșine.

Am plecat de la un vis care părea îndepărtat, am început sa studiem, sa ne documentam și mai ales sa mirosim plantele care ne aduc atâtea beneficii corpului nostru, dar sa le și testam. După multe gânduri, teste dermatologice, aprobări, munca, pasiune dar și răbdare, iti prezentam produsele noastre atent lucrate, ambalate și oferite cu drag ție!

Din pasiune pentru natural, am creat propriul mic atelier in care folosim ingrediente naturale si organice, certificate, pentru obținerea produselor cosmetice. Produsele sunt sigure și testate dermatologic.

Săpunurile sunt realizate prin metoda la rece, pastrand-si astfel toate proprietatile. Rezultatul este un săpun care curata dar nu usucă pielea cu un parfum discret, natural, elegant. Pentru a-ți asigura prospețimea absoluta, săpunurile Rovyo sunt fabricate in loturi mici, tăiate manual si lăsate la uscat timp de cel puțin patru saptamâni pentru a rezulta o bucata de săpun durabila.

In cele din urma fiecare bucata de săpun este ambalata individual pentru a preveni pierderea proprietăților sale hidratante si a uleiurilor esențiale prețioase.

Untul de Corp & Ten  pentru piele catifelată este compus doar din ingrediente naturale neprocesate termic. Fără apă. Este realizat artizanal, bogat și hidratant, ideal pentru utilizare zilnică. 

Balsamul de buze este un balsam realizat doar din ingrediente naturale ce au proprietăți nutritive și regeneratoare. Combinația perfectă de extract natural de capsune ,unt de mango , unt de shea , ulei de orez, vitamina E și multe alte ingrediente naturale pe care le regăsiți în descrierea fiecărui produs. Acest balsam vă face buzele netede, moi , hidratate si catifelate . 

Suntem nespus de recunoscători ca apreciezi produsele handame naturale și mai ales ca ne alegi pe noi!

Shopping Cart
Scroll to Top